Coop Idræt, Albertslund, Badmintonafdelingen indstiller Jan Brogaard til ÅRETS LEDER 2016.
 
Begrundelse:

Jan er formand for Coop Idræt, Albertslund, Bowlingafdelingen, her gør han et kæmpearbejde. Jan går ind for opgaven med en 110 % stor indsats og har opbygget et godt socialt samvær imellem bowlingspillerne på tværs af motions- og licensspillere.

Som formand for Coop Idræt, Albertslund, Bowlingafdelingen har Jan en stor kontakt til øvrige klubber, her tænkes bl.a. på, da Bowlingafdelingen afholdt sit første Coop Open i 2013. Det var Jans gode kontakter til Coop Alliancen i Norge og til FSKBH m.fl., der fik stor betydning for succesen – og sådan kunne man blive ved.

Jan er meget vellidt af alle underafdelingerne i Coop Idræt, Albertslund.
Jan er en meget dygtig kasserer – både for Coop Idræt, Albertslund og underafdelingerne - han har altid venlige svar og orden i sagerne, når han bliver forespurgt til en postering
Når det gælder arrangementer på tværs af afdelingerne, er Jan også lederen – en rigtig ildsjæl, der gør en forskel på en meget positiv måde.

Her tænkes bl.a. på:

· Eurosportsfestivalerne hvor han sørger for hotel, transport og ikke mindst oplevelser på stedet – ideer til oplevelserne er undersøgt inden vi tager hjemmefra

· Landskredsstævnet i Fredericia

· Coopiaden i Norge

For Jans store arbejde og personlighed i Coop Idræt, Albertslund, indstiller Badmintonafdelingen ham til ÅRETS LEDER 2015.


På Coop Idræt, Albertslund, Badmintonafdelingens vegne

Lene Lund